معروف ترین اپلیکیشن های برنامه ریزی و مدیریت کارها

چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

معروف ترین اپلیکیشن های برنامه ریزی و مدیریت کارها

یکی از بهترین راه ها برای برنامه ریزی و رسیدن به نظم در کارهای روزمره، استفاده از اپلیکیشن های برنامه ریزی است. در ادامه مطلب چند اپلیکیشن کاربردی برای برنامه ریزی را به شما معرفی خواهیم کرد.

امروزه انجام به موقع و سر وقت کارهای روزمره درکنار تمام وظایفی که در روزهای به‌خصوص بر عهده داریم، بدون برنامه‌ریزی تقریباً غیرممکن است. حتی اگر در لحظه زندگی کنید و به گذشته و آینده هم چندان اهمیتی ندهید،‌ برای انجام برخی کارها مانند مراجعه به بانک یا ملاقات با پزشک ناچار هستید وقت خود را مطابق با شرایط کاری این مجموعه‌ها زمان‌بندی کنید؛ اما برای افرادی که کارهای روزمره‌شان فراتر از مراجعه به بانک است و برنامه‌ریزی دقیق، نیازی غیرقابل انکار به حساب می‌آید. یکی از راهکارهای مناسببرای یادآوری دقیق زمان‌بندی‌ها، استفاده از گوشی‌های هوشمند و اپلیکیشن‌های مخصوصی است که برای این کار توسعه داده شده‌اند؛ اما چه اپلیکیشن‌هایی می‌توانند این وظیفه‌ی حساس را به خوبی انجام دهند؟

 

1-  Trello

ترلو یکی از اپلیکیشن‌هایی است که در برنامه‌ریزی و مدیریت سلسله مأموریت‌های کاری به کار می‌رود.. ترلو جزو اولین اپلیکیشن‌ها و بسترهای مدیریت وظایف و پروژه بوده که به مرور زمان به یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی تبدیل شده است. البته با اینکه این اپلیکیشنِ رایگان برای برنامه‌‌ریزی‌های پیچیده‌ی پروژه‌های کاری مناسب‌تر است، اما می‌توان از آن برای انجام ساده‌ترین برنامه‌ریزی‌ها هم استفاده کرد.

ایجاد ستون‌های مختلف برای تعیین وضعیت انجام بخش‌های مختلف هر پروژه یا تنظیم زمان انجام کارها، ایجاد برچسب‌های مختلف براساس نوع برنامه، اضافه کردن افراد مختلف به برد‌ها برای مدیریت هر تیم، قابلیت ضمیمه‌کردن فایل‌های مختلف، نمایش نوتیفیکیشن‌ها برای اعلام رسیدن به زمان ارائه و ... همه از قابلیت‌های این اپلیکیشن هستند که باعث می‌شوند ترلو در میان بهترین اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی جای گیرد.

اپلیکیشن  برنامه ریزی Trello
اپلیکیشن برنامه ریزی Trello

 

2- Calendar

شکی نیست که گوگل زندگی همه‌ی ما را راحت‌تر کرده و ابزارهایش به قدری کامل و کاربردی هستند که کاربران تنها با استفاده از اپلیکیشن کلندر (تقویم) می‌توانند تمام نیاز‌های خود را برای برنامه‌ریزی کارهای روزمره‌ برطرف کند. رابط کاربری برنامه‌ی کلندر گوگل بسیار ساده بوده و تنها ایرادی که کاربران ایرانی می‌توانند به آن وارد کنند، استفاده ار تاریخ میلادی در این اپلیکیشن است؛ در واقع اگر بتوانید خود را با تاریخ میلادی همگام کنید، استفاده از کلندر گوگل چالش دیگری نخواهد داشت.

به کمک این اپلیکیشن می‌توانید برنامه‌های هر روز خود را تعریف کرده، در همان روز یادداشت بنویسید و ساعت مشخصی را برای نمایش نوتیفیکیشن تعیین کنید. می‌توانید از همین حالا برای سال آینده برنامه‌ریزی کنید و مطمئن باشید که گوگل در ساعت مقرر به شما یادآوری کند.

اپلیکیشن  برنامه ریزی Calendar
اپلیکیشن برنامه ریزی Calendar

 

3- Todoist

Todoist ازلحاظ کاربرد، شباهت‌های زیادی با ترلو دارد و به همین خاطر از همان ابتدا توانست طرفداران زیادی را به خود جلب کند؛ بااین‌حال این اپلیکیشن از لحاظ ظاهر و رابط کاربری، تفاوت‌های بسیاری با ترلو دارد؛ در واقع می‌توان گفت که تودوایست رابط کاربری دوستانه‌تری نسبت به ترلو داشته و در نگاه اول مخاطبان بیشتری را به خود جذب می‌کند.

کاربران در اپلیکیشن تودوایست می‌توانند ستون‌های مختلفی برای پروژه‌ها ایجاد کرده و طبق این ستون‌ها و عناوینی آن‌ها، وضعیت هر پروژه‌ی شخصی یا گروهی را کنترل کنند. در تودوایست می‌توانید زمان تحویل و انجام هر تسک یا پروژه را مشخص کنید و خیالتان از بابت نمایش نوتیفیکیشن، قبل از رسیدن زمان اجرایی شدن آن، راحت باشد.

اپلیکیشن  برنامه ریزی Todoist
اپلیکیشن برنامه ریزی Todoist

 

4- Egenda

Egenda قابلیت زمان‌بندی‌ پروژه‌ها را دراختیار شما می‌گذارد و می‌توانید از آن برای زمان‌بندی کارهای ساده‌‌ای مانند تعیین قرارهای ملاقات یا انجام تکالیف درسی استفاده کنید؛ البته این اپلیکیشن بستری مناسب برای اجرای پروژه‌های تیمی و بزرگ را هم فراهم می‌کند و به کمک رابط کاربری ساده‌ای که دارد، کاربران زیادی را به سمت خود جذب کرده است.

در اپلیکیشن Egenda می‌توانید تسک‌ها و پروژه‌های خود را در دسته‌بندی‌های مختلف جا دهید و به کمک ابزار برنامه‌ریزی این برنامه و ایجاد ستون و اضافه‌کردن پروژه‌های شخصی یا تیمی، آن‌ها را مدیریت کنید. این اپلیکیشن بیشتر برای دانش‌آموزان و دانشجویانی که می‌خواهند پروژه‌های درسی خود را با برنامه‌ریزی پیش ببرند، مناسب است.

اپلیکیشن  برنامه ریزی Egenda
اپلیکیشن برنامه ریزی Egenda

 

5- Notion

Notion پلتفرمی واحد مجهز به ابزار‌های بهره‌وری مختلف است که به شما کمک می‌کند یاداشت‌های خود را نگه‌داری و کارهای خود را در مکانی واحد مدیریت و پی‌گیری کنید. شما می‌توانید با استفاده از این برنامه در انجام کارها با دیگران همکاری کنید، اسناد و یادداشت‌های موردنظرتان را به‌اشتراک بگذارید یا داده‌ها و اطلاعات مورد نیاز تیم را به صورت یکپارچه ذخیره کنید. این ابزار می‌تواند همه‌ی نیازهای مدیریت پروژه‌ را برآورده سازد.

علاوه‌براین می‌توان از Notion به‌عنوان جایگزینی برای فهرست‌های کاری، مدیریت پروژه، یادداشت‌برداری و ... استفاده کرد. این قابلیت‌ها باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌ها می‌شود و هم‌زمان به مدیریت زمان و سازمان هم کمک می‌کند.

اپلیکیشن  برنامه ریزی Notion
اپلیکیشن برنامه ریزی Notion

 

6- Forest

درمیان فهرست بهترین برنامه‌های مدیریت و برنامه‌ریزی، Forest ابزاری منحصر‌به‌فرد است. این برنامه به تمرکز کاربر کمک می‌کند و علاوه بر این به تکنیک پومودورو نیز مجهز است. تکنیک پومودورو پروژه‌های بزرگ را به تسک‌های کوچک‌تر تقسیم می‌کند؛ برای آشنایی بیشتر با این روش می‌توانید مقاله‌ی آموزش تکنیک مدیریت زمان پومودورو را در زومیت مطالعه کنید.

مفهوم اپلیکیشن Forest بسیار ساده است؛ اگر هنگام انجام کارها، متمرکز بمانید، درخت مجازی شما رشد خواهد کرد و اگر تمرکز خود را ازدست بدهید، پیشرفت چندانی در امور خود مشاهده نخواهید کرد و درخت مجازی‌تان می‌میرد. همان‌طور که از نام این برنامه پیدا است، باید با انجام به موقع پروژه‌ها و ایجاد چندین درخت، جنگلی مجازی را پرورش دهید.

علاوه‌براین، ابزار مدیریت زمان اپلیکیشن Forest بسیار جالب و سرگرم‌کننده است و تمرکز شما را هنگام انجام وظایف مختلف، تقویت می‌کند. با ادامه‌ی روند کاری خود، یک جنگل مجازی شگفت‌انگیز و رنگارنگ خواهید ساخت که می‌توان از آن به‌عنوان مدرکی برای افزایش تمرکز استفاده کرد. نکته‌ی مهم این است که متمرکز ماندن همیشه آسان نیست، به‌خصوص در عصر حاضر که عوامل حواس‌پرتی فراوانی در اطراف ما وجود دارد.

اپلیکیشن  برنامه ریزی Forest
اپلیکیشن برنامه ریزی Forest

 

7- Freedom

یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که در حین انجام تسک‌ها پیش می‌‌آید، از دست‌دادن تمرکز است. برای مثال ممکن است بازدید از وب‌سایتی خاص، تمرکز خود را از دست داده و درنتیجه زمان بسیار زیادی هدر رود. اپلیکیشن Freedom با امکان مسدود‌سازی وب‌سایت‌ها و برنامه‌هایی که باعث هدررفتن وقت می‌شوند، کارایی شما را افزایش می‌دهد؛ شما می‌توانید این سایت‌ها و برنامه‌ها را تا زمان دلخواه مسدود نگه دارید.

برنامه‌ی Freedom آزادی‌ عمل در مدیریت بهتر زمان را برای شما به ارمغان می‌آورد و از ایجاد حواس‌پرتی جلوگیری می‌کند؛ در واقع شما به کمک این اپلیکیشن می‌توانید از زمان خود به‌بهترین حالت ممکن استفاده کنید.

اپلیکیشن  برنامه ریزی Freedom
اپلیکیشن برنامه ریزی Freedom

 

8- MyLifeOrganized (MLO)

به‌کار‌گیری تکنیک‌های عالی مدیریت زمان، نیاز به فهرست‌ کردن کارهای انجام‌شده و دسترسی به سیستمی دارد که بتوان از آن برای مدیریت وظایف استفاده کرد. بااین‌حال، استفاده از برخی برنامه‌ها و روش‌ها ممکن است برای کاربران طاقت‌فرسا باشد؛ اپلیکیشن MyLifeOrganized دقیقاً برای برطرف کردن همین مشکل توسعه داده شده است.

MyLifeOrganized به مدیریت کارها و دستیابی به اهداف کمک می‌کند و تمرکز را روی وظایف و تسک‌های پراهمیت افزایش می‌دهد. این ابزار قابلیت هدف‌گذاری را دراختیار کاربران قرار داده و درواقع یکی از بهترین برنامه‌های مدیریت زمان و کار است. اپلیکیشن MyLifeOrganized فهرستی از پروژه‌ها و تسک‌هایی که دارای اولویت هستند را به‌طور خودکار ایجاد کرده تا کاربر بتواند میزان پیشرفت خود را به‌شکلی سازمان‌یافته، دنبال کند.

اپلیکیشن  برنامه ریزی MyLifeOrganized
اپلیکیشن برنامه ریزی MyLifeOrganized

 

9- Focus@Will

Focus@Will برنامه‌ای شگفت‌انگیز برای افزایش بهره‌وری است که از ابزارهای مختلفی مانند موسیقی یا تمدد اعصاب برای افزایش تمرکز بهره‌ می‌گیرد؛ تاجایی که توسعه‌دهندگان آن می‌گویند با استفاده از Focus@Will می‌توانید سطح تمرکز خود را تا ۴۰۰ درصد افزایش دهید. اپلیکیشن Focus@Will برای افرادی که هنگام مطالعه، کار یا خواندن با مشکل تمرکز مواجه می‌شوند، گزینه‌ای ایدئال است؛ این برنامه همچنین به کنترل اختلالات تمرکز افراد نیز کمک می‌کند.

اپلیکیشن  برنامه ریزی Focus@Will
اپلیکیشن برنامه ریزی Focus@Will

 

10- Habitica

داشتن عادت‌های مناسب، می‌تواند به صرفه‌جویی در زمان شما کمک کند و علاوه‌براین بهره‌وری در انجام کارها را نیز بهبود بخشد. ازآنجاکه هیجان و انگیزه‌ی اولیه‌ی انجام کارها، اغلب به‌سرعت ازبین می‌روند و همین بی‌ثباتی می‌تواند مخرب باشد. اپلیکیشن Habitica ابزاری است که به شما کمک می‌کند تا با پی‌گیری کارها و تسک‌ها به اهداف خود دست یابید. علاوه‌براین با قابلیت‌هایی مثل پاداش و مجازات، می‌توانید انگیزه‌ی بیشتری برای دستیابی به هدف‌های موردنظرتان ایجاد کنید و درنهایت از انجام کارها و به پایان رساندن آن‌ها لذت ببرید.

اپلیکیشن  برنامه ریزی Habitica
اپلیکیشن برنامه ریزی Habitica

 

11- Quire

Quire یکی از بهترین برنامه‌های مدیریت زمان است که با راهکارهای خلاقانه، به افزایش بهره‌وری تیم شما کمک می‌کند. نقطه‌ی قوت اصلی این ابزار، قابلیت همکاری آسان‌ و بی‌نیاز از اشتراک‌گذاری فایل‌ها است. این برنامه به کمک تکنیک‌های مختلف، گزینه‌های مختلفی برای زمان‌بندی انجام کارها ارائه می‌دهد و شما می‌توانید گردش کاری خود را براساس نیاز و ترجیحات تیمی، تنظیم کنید.

اپلیکیشن  برنامه ریزی Quire
اپلیکیشن برنامه ریزی Quire

 

12- MeisterTask

مدیریت وظایف، پیوندی میان برنامه‌ریزی برای انجام کار و پیگیری روند انجام آن کار است. MeisterTask نمایی کلی از کارهای درحال انجام را به شما ارائه می‌دهد که امکان ردیابی آن را فراهم می‌کند. این برنامه به تیم‌ها کمک می‌کند با استفاده از ابزرای مانند Trello، گردش کاری خود را مشاهده کرده و دید کلی و واضحی از پیشرفت انجام وظایف مختلف به‌دست آورند.

MeisterTask ابزاری است که می‌توان از آن برای مدیریت پروژه‌های بزرگ یا انجام کارهای روزانه‌ی کسب‌وکارهای شخصی و شرکتی استفاده کرد. با این برنامه می‌توان مشخص کرد که چه کسی چه کاری را در چه‌ زمانی باید انجام دهد. رابط کاربری ساده و قابل‌فهم نیز یکی دیگر از مزیت‌های این برنامه است که باعث می‌شود در فهرست بهترین ابزارهای مدیریت انجام کار و وظایف قرار گیرد.

اپلیکیشن  برنامه ریزی MeisterTask
اپلیکیشن برنامه ریزی MeisterTask

 

13- Any.do

۳۰ میلیون کاربر از Any.do برای برنامه‌ریزی و سازماندهی کارهای خود استفاده می‌کنند و این موضوع نشان‌دهنده‌ی قابلیت‌های کاربردی پلتفرم مذکور است.

ازجمله ویژگی‌ها جذاب Any.do می‌توان به امکان سفارشی‌سازی گردش کاری، تعیین وظایف و همکاری برای انجام آن‌ها، مدیریت وظایف روزانه و چت زنده اشاره کرد. این پلتفرم همچنین امکان مدیریت تیم‌های کاری را دردسترس شما قرار می‌دهد و می‌توان آن را با ابزارهای مختلف مدیریتی ادغام کرد.

اپلیکیشن  برنامه ریزی Any.do
اپلیکیشن برنامه ریزی Any.do

 

14- Otter.Ai

با Otter.ai، یادداشت‌های دستی را فراموش کنید. این برنامه‌ی جذاب و مدرن، دستیار مبتنی‌بر هوش مصنوعی جذابی دارد که که امکاناتی مثل ضبط خودکار صدا، نوشتن یادداشت‌ها، ثبت خودکار اسلاید‌ها و خلاصه‌سازی جلسات را ارائه می‌دهد.

شما می‌توانید از Otter.ai برای اضافه کردن نظرات، برجسته‌ کردن نکات کلیدی و اختصاصی در متن‌ها و غیره با اعضای تیم خود همکاری کنید. این پلتفرم همچنین امکان اتصال به تقویم گوگل یا مایکروسافت را دارد و امکان ارتباط آن با تیمز مایکروسافت، زوم و گوگل Meet وجود دارد.

اپلیکیشن  برنامه ریزی Otter.Ai
اپلیکیشن برنامه ریزی Otter.Ai

 

این برنامه‌ها با ارائه ابزارهای کاربردی و مفید، به شما کمک می‌کنند کارهای روزانه، وظایف سازمانی و تیمی را به شکلی بهینه‌تر انجام دهید و در انرژی و زمان انجام امور مختلف صرفه‌جویی کنید. علاوه‌براین اکثر این ابزارها گزارش‌های کاری بسیار خوبی از روند انجام کارها ارائه می‌دهند.



تگ‌ها: اپلیکیشن برنامه ریزی چه گونه برنامه ریزی کنیم بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی بهترین اپلیکیشن مدیریت کارها برنامه ریزی موفق
آخرین مطالب
تفاوت گارانتی و خدمات پس از فروش در طراحی سایت
تفاوت گارانتی و خدمات پس از فروش در طراحی سایت

گارانتی و خدمات پس از فروش هر دو برای مشتریان امتیازی خاص محسوب می‌شوند اما از جنبه های مختلفی با یکدیگر متفاوت هستند که فواید آن ها را متمایز می سازند.

10 چالش راه اندازی کسب و کار اینترنتی
10 چالش راه اندازی کسب و کار اینترنتی

هرچند راه اندازی کسب و کار اینترنتی جذاب به نظر می‌رسد اما مشکلاتی مانند: رقابت شدید، چالش های فنی و تأمین مالی، ممکن است مسیر کارآفرینان را دشوارتر از حد انتظار کند.

مراحل ده گانه راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی
مراحل ده گانه راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق، مستلزم برنامه‌ریزی منسجم و اجرای صحیح آن است. با تحلیل مستمر فرآیندها، می‌توان به رشد پایدار در بازار رقابتی دیجیتال دست یافت.

بهترین زبان برنامه نویسی برای وب
بهترین زبان برنامه نویسی برای وب

برای کدنویسی وب سایتی ایده‌آل، باید با توجه به نوع آن از زبان‌های برنامه نویسی مناسب برای دو بخش بک اند (کدنویسی سمت سرور) و فرانت اند (ظاهر سایت) استفاده کرد.

راهنمای جامع طراحی صفحه وب ساده
راهنمای جامع طراحی صفحه وب ساده

طراحی صفحه وب ساده، نیازمند طی کردن مراحل دقیق و توجه به جزئیات است و از تعیین هدف تا پیاده‌ سازی و بهینه سازی، هر مرحله نقش مهمی در موفقیت نهایی وب‌سایت دارد.

تکنیک های بهینه سازی سرعت وب سایت
تکنیک های بهینه سازی سرعت وب سایت

بهینه سازی سرعت وب سایت با استفاده از تکنیک های خاصی مانند: فشرده سازی حجم تصاویر و بهینه سازی کدها به منظور جذب کاربران بیشتر صورت می‌گیرد.

قالب آماده پست و استوری آموزشـی برای اینستاگرام
قالب آماده پست و استوری آموزشـی برای اینستاگرام

طراحی پست و استوری‌های حرفه‌ای، کلید موفقیت در این شبکه اجتماعی است. با استفاده از قالب‌های آماده اینستاگرام، می‌توانید بدون داشتن دانش طراحی، پست‌ها و استوری‌هایی با کیفیت بالا ایجاد کنید.

راهنمای جامع تدوین نقشه راه کسب‌وکار اینترنتی
راهنمای جامع تدوین نقشه راه کسب‌وکار اینترنتی

نقشه راه کسب و کار اینترنتی، ابزاری استراتژیک است که با تحلیل دقیق بازار، تعیین اهداف و تدوین استراتژی های مؤثر، کسب و کارها را در مسیر رشد و موفقیت هدایت می‌کند.

مشخصات و قیمت احتمالی پیکسل بادز پرو 2
مشخصات و قیمت احتمالی پیکسل بادز پرو 2

گوگل قصد دارد نسل دوم پیکسل بادز پرو را با طراحی بهبودیافته، رنگ‌های جدید و تراشه قدرتمند سری Tensor A رونمایی کند.

راهنمای گام به گام ساخت اینفوگرافیک
راهنمای گام به گام ساخت اینفوگرافیک

با گذشت زمان، اهمیت انتقال سریع اطلاعات به مخاطبان سایت ها روز‌به‌روز بیشتر می‌شود که این موضوع با کمک ایجاد طرح های اینفوگرافیک در نرم‌افزارهای طراحی، قابل‌حل خواهد بود.

نحوه ساخت پادکست معرفی محصولات سایت
نحوه ساخت پادکست معرفی محصولات سایت

ساخت پادکست از روش های مؤثر برای ارتباط با مخاطبان و معرفی محصولات سایت است. پادکست مستقیماً وارد ذهن مخاطب می شود و او را با محصولات و خدمات سایت آشنا می کند.

مانیتور جدید ردمی با کیفیت 4K و قیمت کمتر از 170 دلار
مانیتور جدید ردمی با کیفیت 4K و قیمت کمتر از 170 دلار

شیائومی بی سروصدا مانیتور جدیدی را از برند ردمی معرفی کرد. این دستگاه که A27U نام دارد، مانیتوری 27 اینچی و مقرون ‌به‌ صرفه است.

آیفون 15 پرفروش‌ترین گوشی سه‌ماهه دوم سال 2024
آیفون 15 پرفروش‌ترین گوشی سه‌ماهه دوم سال 2024

اپل دوباره صدرنشین فهرست پرفروش‌ترین گوشی‌های جهان شد و سه مدل از آیفون 15 جایگاه‌های اول تا سوم را تسخیر کردند.



استعلام قیمت