چگونه با هوش مصنوعی بینگ تصاویر جذابی ایجاد کنیم؟
برخلاف چتبات بینگ که برای بهرهگیری از آن باید از مرورگر اج استفاده کنید، برای بهرهگیری از این سرویس میتوانید از طریق مرورگرهای مختلف چنین کاری را انجام دهید. ابتدا باید راهی سایت Bing.com/Create شوید و روی Join & Create کلیک کنید و در گام بعدی باید مشخصات اکانت مایکروسافت را بنویسید. اگر هم اکانت مایکروسافت ندارید به راحتی میتوانید چنین کاری را انجام دهید.
در گام بعدی باید یک جمله بنویسید تا بر اساس جملهی تایپ شده، ۴ تصویر در اختیار شما قرار بگیرد. به طور کلی برای استفاده از این نوع ابزارها بهتر است که تصویر موردنظر خود را به طور دقیقی توصیف کنید تا تصویر نهایی شباهت بیشتری به ایدهی موجود در ذهن شما داشته باشد. بعد از نوشتن توضیح، کافی است روی دکمهی Create کلیک کنید.
همانطور که در تصویر زیر میتوانید ببینید، کنار آیکن زرد رنگ موسوم به Boost، یک عدد قرار دارد. با هر بار درخواست از این ابزار هوش مصنوعی، یک عدد کم میشود و تا زمانی که این اعداد به صفر نرسیدهاند، تصاویر با سرعت بیشتری برای شما ایجاد میشوند. اما بعد از پایان رسیدن آنها، باید مدت نسبتا طولانی برای خلق تصاویر صبر کنید.
همانطور که گفتیم بعد از هر درخواست، با ۴ تصویر روبرو میشوید که باید روی تصویر موردنظر کلیک کنید تا راهی صفحه جدیدی شوید. در این قسمت کافی است روی گزینهی Download کلیک کنید تا تصویر دانلود شود.
در ضمن در پنل سمت راست میتوانید به مجموعه تصاویری که ایجاد کردهاید دسترسی داشته باشید.
آیا از طریق چتبات هوش مصنوعی بینگ هم امکان ایجاد تصاویر وجود دارد؟
به غیر از روشی که توضیح دادیم، میتوانید به طور مستقیم از طریق خود چتبات بینگ هم تصاویر موردنظر را ایجاد کنید. برای دسترسی به چتبات باید از مرورگر مایکروسافت اج استفاده کنید که البته با بهرهگیری از برخی افزونهها، امکان دسترسی به این بخش در مرورگرهای فایرفاکس و کروم هم وجود دارد.
در هر صورت بعد از مراجعه به موتور جستجو بینگ و کلیک روی تب Chat، باید حالت Creative را انتخاب کنید و ابتدای جملهی مربوط به توصیف عکس عبارت create an image یا generate a photo را بنویسید. در غیر این صورت تصاویر موردنظر ایجاد نمیشوند.
آیا با این هوش مصنوعی میتوانیم تصاویر بسیار جذابی ایجاد کنیم؟
به طور کلی باید بگوییم که DALL-E 2 و هوش مصنوعی بینگ نسبت به سرویس Midjourney عملکرد ضعیفتری دارند و سرعت پیشرفت آنها کمتر است. بنابراین نباید انتظار دریافت تصاویر بسیار دقیق و واقعگرایانه داشته باشید. همچنین این هوش مصنوعی در زمینهی ایجاد تصاویر مربوط به اشخاص، مکانهای واقعی و دیگر موارد اینچنینی ضعیف عمل میکند. به عنوان مثال تصویر اول که در ادامه میتوانید آن را مشاهده کنید، اصفهان را در ۱۰۰ سال آینده نشان میدهد و تصویر دوم هم مربوط به برگزاری جشن در اطراف برج آزادی است. اما از سوی دیگر، دو تصویر بعدی کیفیت و جذابیت بیشتری دارند.
بنابراین همانطور که میبینید برای ایجاد تصاویر بهتر، توصیه میکنیم از توصیفهای مربوط به مکانها و اشخاص واقعی دوری کنید و در عوض صحنههای انتزاعیتری را توصیف کنید.
مبنع: HowToGeek