15 آنتی ویروس برتر اندروید برای محافظت از گوشی کدام‌اند؟

سه شنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۲

15 آنتی ویروس برتر اندروید برای محافظت از گوشی کدام‌اند؟

با افزایش روز افزون محبوبیت سیستم عامل اندروید، نگرانی کاربران در رابطه با تهدیدهایی همانند ویروس‌ها و بدافزارها که امنیت محصولات اندروید را به خطر می‌اندازد نیز افزایش یافته است. استفاده از اپلیکیشن‌های آنتی ویروس تا حد بسیار زیادی به افزایش سطح امنیت دستگاه اندرویدی کمک می‌کند.

اپلیکیشن‌های آنتی‌ویروس اندروید از محبوب‌ترین نرم‌افزارهایی هستند که در این اکوسیستم می‌یابید. به‌صورت معمول اگر جوانب امنیتی را رعایتی کنید، به دانلود اپلیکیشن‌ها از گوگل استور بپردازید و تنظیمات امنیتی را روشن نگه دارید، نیازی به چنین اپلیکیشن‌هایی نخواهید داشت اما در عین‌حال افرادی هستند که ترجیح می‌دهند به‌دنبال بهترین آنتی‌ویروس‌ها باشند.
 
در حال‌حاضر، انبوهی از اپلیکیشن‌های آنتی‌ویروس را روی اندروید می‌یابید که بخش اعظمی از آن‌ها واقعا به هیچ دردی نمی‌خورند. در این مقاله به ۱۵ اپلیکیشن آنتی ویروس اندروید می‌پردازیم:
 
1- Avira
 
 
 
Avira یکی از جدیدترین اپلیکیشن‌های آنتی‌ویروس اندروید به حساب می‌آید که در یک سال گذشته رشد بسیار سریعی را تجربه کرده است. این اپلیکیشن همراه با قابلیت‌های بنیادین مانند اسکن دستگاه، محافظت بلادرنگ از دستگاه، اسکن حافظه‌های خارجی SD و انبوهی ویژگی دیگر از راه می‌رسد. این اپلیکیشن ضمنا یک قابلیت تغییر آی‌پی هم دارد که می‌تواند یک لایه امنیتی دیگر به حساب آید. از دیگر ویژگی‌ها می‌توان به پشتیبانی ضد سرقت، اسکن حریم شخصی، امکان تعیین لیست سیاه و حتی دسترسی به قابلیت‌های ادمین دستگاه اشاره کرد.
 
2- Avast Antivirus
 
 
Avast Mobile Security یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های آنتی‌ویروس روی تمام پلتفرم‌ها به حساب می‌آید. این اپلیکیشن بیش از ۱۰۰ میلیون بار دانلود شده و قابلیت‌های گوناگونی دارد. برای مثال می‌توان به قابلیت‌هایی مانند: اسکن کلاسیک برای ویروس‌ها، قفل کردن اپلیکیشن‌ها، مسدودسازی تماس‌ها، پشتیبانی ضد سرقت، نگهداری تصاویر شخصی و حتی یک فایروال برای موبایل‌های اندروید روت شده اشاره کرد.  Avast ابزاری بسیار عالی ساخته که حتی اگر نیازی به آنتی‌ویروس نداشته باشید، نیازهای دیگرتان را برطرف می‌سازد. ورژن رایگان این اپلیکیشن اکثر قابلیت‌ها را دارد اما در عوض به نمایش تبلیغات می‌پردازد. ورژن پریمیوم نیز ضمن حذف کردن تبلیغات، چند قابلیت امنیتی اضافه دارد.
 
3- AVG Antivirus Free
 
 
AVG یک نام بزرگ‌ دیگر در دنیای آنتی‌ویروس‌ها است. در واقع این اپلیکیشن اساساً مثل Avast است. Avast آنتی‌ویروس AVG را در سال ۲۰۱۶ میلادی خرید. در نتیجه تجربه‌ای یکسان از کار با هر دو اپلیکیشن خواهید داشت. می‌توانید موبایل هوشمندتان را اسکن کنید و به همین طریق، آسیب‌پذیری‌های بالقوه را بیابید. این اپلیکیشن آنتی ویروس اندروید از پایش ضد سرقت مبتنی بر گوگل مپس هم پشتیبانی می‌کند اما بر خلاف Avast خبری از دسترسی به فایروال روی موبایل‌های روت شده نیست. در نتیجه تفاوت‌ها آن‌قدر هست که بتوانیم آن را به‌عنوان یک اپلیکیشن مجزا از Avast معرفی و پیشنهاد کنیم.  اشتراک‌ها و قابلیت‌های پریمیوم AVG درست مانند Avast هستند.
 
4- Bitdefender Free Antivirus
 
 
Bitdefender Antivirus یکی از معدود اپلیکیشن‌های این حوزه است که به‌صورت کاملا رایگان عرضه شده است. طی سال‌های اخیر شاهد ایجاد تغییرات چندانی در اپلیکیشن آنتی‌ویروس اندروید نبوده‌ایم. Bitdefender قابلیت‌های بنیادین برای اسکن دیوایس، یک رابط کاربری ساده و عملکرد سریع دارد و نیازی نیست که با تنظیمات آن سروکله چندانی بزنید. بنابراین با گزینه‌ای عالی برای برطرف‌سازی نیازهای بسیار ساده روبه‌رو هستیم. 
 
5- Dr. Web Security Space
 
 
Dr Web یکی از قدیمی‌ترین اپلیکیشن‌های آنتی‌ویروس در جهان به‌حساب می‌آید. این برنامه شمار قابل قبولی از ویژگی‌ها را دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به اسکن‌های سریع یا کامل، محافظت از دیوایس در برابر باج‌افزارها، یک فضای قرنطینه و حتی نمایش آمار و ارقام اشاره کرد. همراه این‌ها نیز قابلیت‌های خوبی برای مقابله با سرقت، فیلتر کردن تماس‌های تلفنی و پیامک‌ها، فیلتر کردن URL، کنترل والدین، فایروال و چیزهایی از این دست را شاهد هستیم اما Dr Web تمام این‌ها را با قیمتی بسیار منصفانه ارائه می‌کند. برای استفاده یکساله یا دوساله از این آنتی ویروس اندروید، مبلغی حدود ۱۶ دلار باید بپردازید و اگر بتوانید با پرداخت ۸۹ دلار کنار بیایید، به‌صورت مادام‌العمر به اپلیکیشن دسترسی خواهید داشت.
 
6- ESET Mobile Security and Antivirus
 
 
ESET یک نام بزرگ دیگر در دنیای آنتی‌ویروس‌ها و ابزارهای مقابله با بدافزار است. قابلیت‌های استاندارد و رایج مانند اسکن دستگاه، پشتیبانی ضد سرقت، زمان‌بندی اسکن و غیره را در آن خواهید یافت. اما پروسه راه‌اندازی اپلیکیشن اندکی دردسرساز است. این یکی از معدود اپلیکیشن‌هایی است که از شما یک آدرس ایمیل می‌خواهد. فارغ از این، آنچه ESET ساخته به‌خوبی عمل می‌کند. هنگام نصب اپلیکیشن، یک ماه اشتراک آزمایشی در اختیارتان قرار می‌گیرد و بعد از اتمام آن باید ۱٫۹۹ دلار ماهانه یا ۱۴٫۹۹ دلار سالانه بپردازید. در نهایت باید افزود که این یکی به اندازه Avast یا AVG انبوهی قابلیت ندارد، اما قابلیت‌هایش از CM Security Lite یا Bitdefender بیشتر است.
 
7- Kaspersky Mobile Antivirus
 
 
کسپرسکای از آن اپلیکیشن‌هایی است که تقریبا همه ما حداقل نامش را یک‌بار شنیده‌ایم. این اپلیکیشن آنتی‌ویروس اندروید یک ورژن رایگان دارد و یک ورژن پولی. هردو ورژن از مسدود کردن تماس‌های تلفنی و پیامک‌ها، اسکن دستگاه، به‌روزرسانی‌های دیتابیس ویروس و قابلیت‌های ضد سرقت پشتیبانی می‌کنند. در نسخه پریمیوم می‌توانید شاهد افزوده شدن قابلیت‌هایی مانند محافظت بلادرنگ از دستگاه، قفل کردن اپلیکیشن‌ها و چیزهایی از این دست باشید. اگر به‌دنبال اسکن دستگاه برای یافتن بدافزارها و کارهای مشابه هستید، خوشبختانه هر دو ورژن نیازهایتان را برطرف خواهند کرد. اگر بخواهید از اپلیکیشن روی تنها یک دیوایس استفاده کنید، هزینه اشتراک آن‌قدرها بالا نیست اما در صورت دلخواه می‌توانید ارقامی بیشتر بپردازید و پشتیبانی از ۵ یا حتی ۱۰ دیوایس مختلف به صورت هم‌زمان را امکان‌پذیر کنید.
 
8- Lookout Security & Antivirus
 
 
باز هم یک اپلیکیشن آنتی‌ویروس اندروید محبوب دیگر که این‌بار البته به‌صورت پیش‌فرض روی بسیاری از موبایل‌های جهان (به‌خصوص موبایل‌های به فروش شده از سوی اپراتور مخابراتی T-Mobile) نصب شده است. کارهای ساده به بهترین شکل ممکن به انجام می‌رسند. از جمله آن‌ها می‌توان به اسکن دیوایس، محافظت در برابر فیشینگ، محافظت در برابر بدافزارها و قابلیت‌های ضد سرقت اشاره کرد. یک‌سری قابلیت منحصر‌به‌فرد مانند: محافظت از هویت، بیمه هویت و اسکن وای‌فای را شاهد هستیم که Lookout را حسابی جالب می‌کنند. Lookout دو سطح از محافظت را برای شما به ارمغان می‌آورد. سطح نخست قابلیت‌های استاندارد را در بر گرفته و ماهانه ۴ دلار روی دستتان هزینه می‌گذارد. در سطح بالاتر این رقم به ۱۰ دلار می‌رسد و شامل ۱ میلیون دلار بیمه سرقت هویت، پایش هویت و چند قابلیت دیگر می‌شوند. تنها نکته‌ی آزاردهنده راجع به اپلیکیشن این است که پیش از شروع به کار، باید حتما یک اکانت تازه ایجاد کنید.
 
9- Malwarebytes Security
 
 
Malwarbytes بیشتر از هر چیز روی پلتفرم ویروس‌کشی به محبوبیت رسیده است، ورژن موبایل این آنتی‌ویروس سبسیار کاربردی است. این اپلیکیشن یک دیتابیس بسیار بزرگ و به‌روز از ویروس‌ها دارد که امکان مقابله با بدافزارها و باج‌افزارها را فراهم کرده و به پایش مجوزهای دریافتی از سوی دیگر اپلیکیشن‌های موبایل می‌پردازد. جالب‌تر اینکه Malwarebytes حتی‌ می‌تواند به اسکن پیام‌های ارسالی در واتس‌اپ، فیسبوک مسنجر یا پیامک‌ها بپردازد و لینک‌های خطرناک را شناسایی کند. البته که سایر قابلیت‌های کلاسیک مانند اسکن دستگاه را هم در آن خواهید یافت. اپلیکیشن اشاره شده ظاهری زیبا دارد، به‌خوبی کار می‌کند و مثل سایرین سنگین‌وزن نیست. قیمت‌گذاری معقول ۱٫۴۹ دلاری در ماه یا ۱۱٫۹۹ دلاری در سال نیز باعث می‌شود که نیاز چندانی به فکر کردن برای خرید Malwarebytes Security نداشته باشید.
 
10- McAfee Mobile Security
 
 
درست مانند کسپرسکای، امکان ندارد نام آنتی‌ویروس McAfee حداقل یک‌بار به گوشتان نخورده باشد. McAfee همراه با قابلیت‌های اسکن دستگاه، مقابله با سرقت، مقابله با جاسوس‌افزارها و تنظیماتی برای قفل کردن امنیتی به دستتان می‌رسد. از طرف دیگر، اپلیکیشن می‌تواند تصویری از سارق احتمالی دیوایس شما ثبت کرده و پیش از خاموش شدن آن، به پایش لوکیشن‌ها و ارسالشان به یک فضای ابری بپردازد. 
 
11- Norton 360
 
 
Norton 360 فراز و نشیب‌های فراوانی را پشت سر گذاشته تا دوباره به یکی از بهترین آنتی‌ویروس‌های اندورید باشد. این اپلیکیشن قابلیت‌های ساده زیادی دارد. برای مثال: در برابر بدافزارها، جاسوس‌افزارها، باج‌افزارها و دیگر نرم‌افزارهای بدخواهانه مقابله می‌کند. از میان قابلیت‌های اضافه نیز می‌توان به ذخیره‌سازی لوکیشن دستگاه هنگامی که باتری کم است، محافظت بلادرنگ و قابلیت‌های ضد سرقت اشاره کرد. حواستان باشد که در ازای تمام این‌ها با یکی از گران‌قیمت‌ترین اپلیکیشن‌های آنتی‌ویروس طرف خواهید بود. ورژن ۴۹٫۹۹ دلاری اپلیکیشن برای یک سال از ابزار تغییر آی‌پی و پایش دارک‌ وب پشتیبانی می‌کند. یک گزینه سالانه دیگر نیز داریم که ۱۰۴٫۹۹ دلار قیمت‌گذاری شده و امکان استفاده هم‌زمان از اپلیکیشن روی ۵ دستگاه مختلف را امکان‌پذیر می‌کند اما در نهایت اگر نیازی به ابزار تغییر آی‌پی ندارید، اشتراک ۱۴٫۹۹ دلار سالانه بهترین گزینه‌ای است که در اختیارتان قرار دارد.
 
12- Safe Security
 
 
Safe Security که پیشتر با نام ۳۶۰Security شناخته می‌شد، نواقص و مزایای خاصی را دارد. برخی از قابلیت‌های امنیتی این ویروس‌کش گوشی بد نیستند و برخی دیگر کاملا افتضاح از آب درآمده‌اند. اپلیکیشن به اسکن دستگاه و اپلیکیشن‌های شما می‌پردازد تا بدافزارهای احتمالی را شناسایی کند اما نرخ شناسایی بدافزارها اندکی بیشتر از آن است که واقعا قابل باور باشد. قیمت‌گذاری‌های این آنتی‌ویروس آن‌قدرها بالا نیست به‌گونه‌ای که می‌تواند به راحتی یک اشتراک مادام‌العمر  از این نرم‌افزار  تهیه کرد.
 
13- Sophos Intercept X for Mobile
 
 
یکی دیگر از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های آنتی‌ویروس، آنتی‌ویروس Sophos  است. این ویروس‌کش تمام کارهای بنیادین مانند: محافظت در برابر بدافزارها، اسکن دستگاه برای شناسایی ویروس‌ها، فیلترگذاری وب، محافظت در برابر اپلیکیشن‌های آلوده، قابلیت‌های ضد سرقت، امنیت وای‌فای و چیزهایی از این دست را امکان‌پذیر می‌کند. تمام این‌ها به صورت کاملا رایگان و بدون نمایش انبوهی از تبلیغات و ضمنا خبری از قابلیت‌های دروغین برای بهبود عملکرد دستگاه که هیچ‌کاری نمی‌کنند نیست. قابلیت محافظت از پسوورد Sophos با KeePass سازگار است و حتی یک سیستم احراز هویت داخلی برای احراز هویت‌های چند مرحله‌ای را نیز شاهد هستیم. اگر بخواهید پیشنهاد ما را بدانید، پیش از هر چیز باید این اپلیکیشن را تست کنید.
 
14- Trend Micro Antivirus
 
 
Trend Micro در مجموع می‌تواند نوعی برآورد از اپلیکیشن‌های آنتی‌ویروس اندروید در نظر گرفته شود. قابلیت‌های رایج را در این اپلیکیشن می‌یابید و Trend Micro هر بار به اسکن اپلیکیشن‌ها می‌پردازد تا ببیند آیا حاوی بدافزار هستند یا خیر. بزرگترین قابلیت‌های اپلیکیشن می‌توان به جلوگیری از ورود اپلیکیشن‌های بدخواهانه به دستگاه، قابلیت‌های امنیت وب، ابزار بررسی وای‌فای عمومی و قابلیتی امنیتی برای تراکنش‌های مالی اشاره کرد. برخی قابلیت‌های Trend Micro به‌صورت رایگان در دسترس قرار گرفته‌اند اما برای دسترسی به تمام قابلیت‌های باحال اپلیکیشن لازم است اشتراک ماهانه ۴٫۹۹ دلار یا سالانه ۱۹٫۹۹ دلارش را بخرید.
 
15- Google Play Protect
 
 
Google Play Protect اپلیکیشن آنتی‌ویروس پیش‌فرض اندروید است. این نرم‌افزار به اسکن اپلیکیشن‌های موجود روی دیوایس شما پرداخته و سپس آن‌ها را با ورژن موجود در گوگل پلی مقایسه می‌کند. اگر هر دو اپلیکیشن یکسان نباشند، این موضوع به اطلاع شما خواهد رسید. در ترکیب با قابلیت‌های امنیتی از پیش موجود در گوگل پلی، می‌توانید منتظر یک لایه امنیتی بسیار قدرتمند باشید. افزون بر این، همه ‌چیز به‌صورت رایگان در دسترس قرار گرفته و احتمالا این ویروس‌کش گوشی همین حالا روی دیوایستان نصب است اما برخی کاربران هیچ استفاده‌ای از آن نمی‌کنند.
 
 


تگ‌ها: آنتی ویروس ویروس کش محافظت از گوشی اپلیکیشن های آنتی ویروس آنتی‌ویروس اندروید
آخرین مطالب
تفاوت گارانتی و خدمات پس از فروش در طراحی سایت
تفاوت گارانتی و خدمات پس از فروش در طراحی سایت

گارانتی و خدمات پس از فروش هر دو برای مشتریان امتیازی خاص محسوب می‌شوند اما از جنبه های مختلفی با یکدیگر متفاوت هستند که فواید آن ها را متمایز می سازند.

10 چالش راه اندازی کسب و کار اینترنتی
10 چالش راه اندازی کسب و کار اینترنتی

هرچند راه اندازی کسب و کار اینترنتی جذاب به نظر می‌رسد اما مشکلاتی مانند: رقابت شدید، چالش های فنی و تأمین مالی، ممکن است مسیر کارآفرینان را دشوارتر از حد انتظار کند.

مراحل ده گانه راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی
مراحل ده گانه راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق، مستلزم برنامه‌ریزی منسجم و اجرای صحیح آن است. با تحلیل مستمر فرآیندها، می‌توان به رشد پایدار در بازار رقابتی دیجیتال دست یافت.

بهترین زبان برنامه نویسی برای وب
بهترین زبان برنامه نویسی برای وب

برای کدنویسی وب سایتی ایده‌آل، باید با توجه به نوع آن از زبان‌های برنامه نویسی مناسب برای دو بخش بک اند (کدنویسی سمت سرور) و فرانت اند (ظاهر سایت) استفاده کرد.

راهنمای جامع طراحی صفحه وب ساده
راهنمای جامع طراحی صفحه وب ساده

طراحی صفحه وب ساده، نیازمند طی کردن مراحل دقیق و توجه به جزئیات است و از تعیین هدف تا پیاده‌ سازی و بهینه سازی، هر مرحله نقش مهمی در موفقیت نهایی وب‌سایت دارد.

تکنیک های بهینه سازی سرعت وب سایت
تکنیک های بهینه سازی سرعت وب سایت

بهینه سازی سرعت وب سایت با استفاده از تکنیک های خاصی مانند: فشرده سازی حجم تصاویر و بهینه سازی کدها به منظور جذب کاربران بیشتر صورت می‌گیرد.

قالب آماده پست و استوری آموزشـی برای اینستاگرام
قالب آماده پست و استوری آموزشـی برای اینستاگرام

طراحی پست و استوری‌های حرفه‌ای، کلید موفقیت در این شبکه اجتماعی است. با استفاده از قالب‌های آماده اینستاگرام، می‌توانید بدون داشتن دانش طراحی، پست‌ها و استوری‌هایی با کیفیت بالا ایجاد کنید.

راهنمای جامع تدوین نقشه راه کسب‌وکار اینترنتی
راهنمای جامع تدوین نقشه راه کسب‌وکار اینترنتی

نقشه راه کسب و کار اینترنتی، ابزاری استراتژیک است که با تحلیل دقیق بازار، تعیین اهداف و تدوین استراتژی های مؤثر، کسب و کارها را در مسیر رشد و موفقیت هدایت می‌کند.

مشخصات و قیمت احتمالی پیکسل بادز پرو 2
مشخصات و قیمت احتمالی پیکسل بادز پرو 2

گوگل قصد دارد نسل دوم پیکسل بادز پرو را با طراحی بهبودیافته، رنگ‌های جدید و تراشه قدرتمند سری Tensor A رونمایی کند.

راهنمای گام به گام ساخت اینفوگرافیک
راهنمای گام به گام ساخت اینفوگرافیک

با گذشت زمان، اهمیت انتقال سریع اطلاعات به مخاطبان سایت ها روز‌به‌روز بیشتر می‌شود که این موضوع با کمک ایجاد طرح های اینفوگرافیک در نرم‌افزارهای طراحی، قابل‌حل خواهد بود.

نحوه ساخت پادکست معرفی محصولات سایت
نحوه ساخت پادکست معرفی محصولات سایت

ساخت پادکست از روش های مؤثر برای ارتباط با مخاطبان و معرفی محصولات سایت است. پادکست مستقیماً وارد ذهن مخاطب می شود و او را با محصولات و خدمات سایت آشنا می کند.

مانیتور جدید ردمی با کیفیت 4K و قیمت کمتر از 170 دلار
مانیتور جدید ردمی با کیفیت 4K و قیمت کمتر از 170 دلار

شیائومی بی سروصدا مانیتور جدیدی را از برند ردمی معرفی کرد. این دستگاه که A27U نام دارد، مانیتوری 27 اینچی و مقرون ‌به‌ صرفه است.

آیفون 15 پرفروش‌ترین گوشی سه‌ماهه دوم سال 2024
آیفون 15 پرفروش‌ترین گوشی سه‌ماهه دوم سال 2024

اپل دوباره صدرنشین فهرست پرفروش‌ترین گوشی‌های جهان شد و سه مدل از آیفون 15 جایگاه‌های اول تا سوم را تسخیر کردند.



استعلام قیمت