آموزش استفاده از هوش مصنوعی بینگ

یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۲

آموزش استفاده از هوش مصنوعی بینگ

مایکروسافت ادعا دارد که افزودن هوش مصنوعی به مرورگر این شرکت، تاثیر چشم‌گیری روی بهبود نتایج جستجو داشته است و بینگ اکنون می‌تواند نتایج مرتبط‌تر، جدیدتر، دقیق‌تر و ایمن‌تر را برای کاربران نمایش دهد.

در ماه‌های اخیر تقریبا هر روز خبری جدید در خصوص چت‌بات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی منتشر شده است. تمام این داستان‌ها از ChatGPT آغاز شد. شرکت مایکروسافت مهم‌ترین سرمایه‌گذار برای توسعه‌‌دهنده‌ی این چت‌بات یعنی شرکت OpenAI محسوب می‌شود. در سایت بینگ که موتور جستجوی مایکروسافت است، این شرکت یک چت‌بات پیشرفته‌ی مبتنی بر هوش مصنوعی قرار داده که از برخی جهات نسبت به ChatGPT بهتر عمل می‌کند و محدودیت‌های کمتری دارد. در ادامه به چگونگی استفاده از این چت‌بات می‌پردازیم:

 

هوش مصنوعی بینگ چیست؟

هوش مصنوعی بینگ به زبان ساده، ترکیبی از ChatGPT و موتور جستجوی بینگ محسوب می‌شود. همان‌طور که سامسونگ برای اندروید تغییرات زیادی را اعمال می‌کند، مایکروسافت نیز نسبت به ChatGPT چنین رویکردی در پیش گرفته است.

برای درک بهتر هوش مصنوعی بینگ، ابتدا باید با ویژگی‌های ChatGPT آشنا شوید. این چت‌بات‌ها از مدل‌های زبانی بزرگ شرکت OpenAI موسوم به LLM استفاده می‌کنند. اساسا یک چت‌بات هوش مصنوعی حجم عظیمی از داده‌های متنی را برای «آموزش» دریافت می‌کند. سپس مدل‌های مدنظر با استفاده از این داده‌ها، می‌توانند برای پیش‌بینی کلمه بعدی در جمله استفاده شوند. هدف نهایی این پروژه آن‌ است که چنین مدل‌هایی قادر به ارائه‌ی پاسخ شبیه به انسان‌ها باشند.

 

 

تفاوت مهم هوش مصنوعی بینگ و ChatGPT این است که مایکروسافت برای بینگ، آن‌ را شخصی‌سازی کرده است. این هوش مصنوعی قرار است دستیار شما برای جستجو باشد. بنابراین بعد از جستجوی منابع مختلف و ارائه‌ی خلاصه‌ی این نتایج، منابع استفاده شده را در اختیار شما قرار می‌دهد. در ضمن مایکروسافت اعلام کرده که بینگ از جدیدترین مدل OpenAI یعنی GPT4 استفاده می‌کند. این در حالی است که اگر از طریق ChatGPT به‌دنبال استفاده از این مدل جدید باشید، باید ماهانه ۲۰ دلار بپردازید!

 

راهنمای چت با هوش مصنوعی بینگ
 
برای دسترسی به هوش مصنوعی بینگ، باید از طریق مرورگر Microsoft Edge وارد سایت Bing.com شوید و سپس تب Chat را انتخاب کنید. همچنین اگر به‌دنبال استفاده از این هوش مصنوعی با گوگل کروم یا فایرفاکس هستید، برای این کار افزونه‌هایی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها بهره ببرید.
 
بعد از ورود به Bing.com با مرورگر Microsoft Edge، باید وارد اکانتتان شوید. اگر حساب کاربری مایکروسافت ندارید، به‌سادگی می‌توانید یک اکانت جدید ایجاد کنید. سپس در این مرحله روی میان‌بر Chat در منوی بالا کلیک کنید.
 
 
حالا صفحه جدیدتان ایجاد شده اما  قبل از این‌که چت کردن را آغاز کنید، باید از بین سه سبک مکالمه، یکی را انتخاب کنید:
 
More Creative: با انتخاب این گزینه، جواب‌های مفصل‌تر و خلاقانه‌تری دریافت می‌کنید.
More Precise: این گزینه‌ جواب‌های سرراست و کوتاه‌تری در اختیار شما قرار می‌دهد.
More Balanced: با انتخاب این گزینه نیز تعادلی بین دو گزینه‌ی قبل ایجاد می‌شود.
 
 
بعد از مشخص کردن سبک مکالمه، پیام مدنظرتان را در کادر بنویسید و سپس Enter را بزنید.
 
 
قسمت جالب این هوش مصنوعی، آن است که قبل از به‌دست آمدن جواب، می‌توانید بخشی از فرآیند پشت‌صحنه را مشاهده کنید.
 
 
بینگ مانند ChatGPT، جواب را به‌صورت کلمه‌به‌کلمه تایپ می‌کند و بعد از تمام شدن پاسخ، در انتها نیز  می‌توانید تعداد منابع استفاده شده  را مشاهده کنید.
 
 
هوش مصنوعی بینگ با توجه به سوال مطرح شده، تعدادی سوال را برای ادامه دادن این چت مطرح می‌کند که در صورت کلیک بر روی آن‌ها، به این سوال‌ها پاسخ می‌دهد. باید خاطرنشان کنیم بینگ مانند ChatGPT، محتوای کلی هر مکالمه را ذخیره می‌کند.
 
 
در حال‌حاضر، مایکروسافت تعداد جواب‌های مربوط به هر مکالمه را به عدد ۲۰ محدود کرده که در این خصوص می‌توانید تعداد این محدودیت را در سمت راست بخش پایینی جواب‌ها مشاهده کنید.
 
 
زمانی که نشانه‌گر ماوس را بر روی پاسخ دریافتی قرار می‌دهید، گزینه‌هایی برای لایک، دیس‌لایک، اشتراک‌گذاری و کپی کردن محتوای مدنظر، به نمایش درمی‌آید.
 
 
برای پرسش سوال جدید از بینگ، کافی است در بخش پایینی این صفحه روی New Topic کلیک کنید.
 
 
به همین راحتی قادر به بهره‌گیری از این هوش مصنوعی هستید. 
 

 

چگونه از طریق آیفون و اندروید از هوش مصنوعی بینگ استفاده کنیم؟

مایکروسافت نسخه‌ی موبایل این هوش مصنوعی را نیز ارائه داده تا کاربران انواع گوشی‌ها بتوانند به‌راحتی به آن دسترسی داشته باشند. در ابتدا باید اپ Bing را دانلود کنید.

 
بعد از نصب اپلیگیشن Bing، روی گزینه‌ی Get Started ضربه بزنید.
 
 
در ادامه باید گزینه‌ی Sign In and Join را انتخاب کنید و مشخصات اکانت را بنویسید.
 
 
برای شروع چت روی آیکن Bing در بخش مرکزی منوی پایینی اپ، ضربه بزنید.
 
 
در ادامه از شما خواسته می‌شود که دسترسی موقعیت مکانی‌تان را در اختیار اپ قرار دهید. این دسترسی برای ارائه‌ی پاسخ‌های وابسته به موقعیت مکانی کاربران استفاده می‌شود که البته می‌توانید این دسترسی را رد کنید.
 
 
حالا باید از بین سه حالت مکالمه، یکی را انتخاب کنید که در بالاتر نیز توضیح دادیم.
 
 
برای نوشتن سوال مدنظرتان، می‌توانید از میکروفون استفاده کنید که با این کار، جواب نیز به‌ صورت صوتی پخش می‌شود. اگر علاقه‌ای به‌ استفاده از میکروفون ندارید، کافی است با ضربه بر روی آیکن کیبورد، سوال‌تان را تایپ کنید.
 
 
هوش مصنوعی بینگ قبل از ارائه‌ی پاسخ، نشان می‌دهد که به‌دنبال کدام کلیدواژه‌ها است.
 
 
بعد از نمایش پاسخ نهایی، می‌توانید منابع استفاده شده را نیز مشاهده کنید.
 
 
در حال حاضر در هر چت می‌توانید در مجموع ۲۰ سوال از هوش مصنوعی بینگ بپرسید. با نگاه به عدد کنار دایره‌ی سبز رنگ، می‌توانید ببینید در حال‌حاضر چند سوال برای شما باقی مانده است.
 
 
برای لایک، دیس‌لایک، اشتراک‌گذاری و کپی، می‌توانید روی پاسخ ضربه بزنید.
 
 
همچنین برای شروع چت جدید کافی است روی دکمه‌ی سمت چپ بخش تایپ پاسخ، ضربه بزنید.
 
 
همان‌طور که مشهاده کردید، استفاده از هوش مصنوعی بینگ در گوشی‌ نیز بسیار ساده و راحت است.
 
 
استفاده از هوش‌ مصنوعی بینگ‌ در ویندوز ۱۱ چگونه است؟
 
این هوش مصنوعی به‌نوعی با ویندوز ۱۱ یک‌پارچه شده و می‌توانید از آن بهره ببرید. البته در حال‌حاضر این گزینه فقط میان‌بری برای نسخه‌ی وب‌بینگ است. بنابراین در محیط ویندوز پاسخ‌ها را دریافت نمی‌کنید. در هر صورت برای دسترسی به این گزینه، باید منوی استارت را باز کنید یا روی آیکن سرچ کلیک کنید.
 
 
اگر روی آیکن سرچ کلیک کرده‌ باشید، همان ابتدا در سمت راست بخش بالا می‌توانید آیکن  بینگ را مشاهده کنید اما اگر از طریق منوی استارت چنین کاری را انجام می‌دهید، ابتدا باید چیزی تایپ کنید تا آیکن Bing پدیدار شود.
 
 
همچنین می‌توانید در همین محیط سوال را تایپ کنید و با کلیک بر گزینه‌ی Chat در سمت چپ بخش فوقانی، به‌طور مستقیم راهی سایت بینگ شوید تا در این سایت، سوال تایپ شده را مشاهده کنید و جواب را بگیرید.
 
 
همان‌طور که گفتیم، فعلا در ویندوز این آیکن میان‌بری برای نسخه‌ی وب است و احتمالا در آینده‌ی نزدیک، جواب‌ها را نیز می‌توانید در همین محیط ویندوز دریافت کنید.
 
 
چگونگی دسترسی به هوش مصنوعی‌ بینگ‌
 
مایکروسافت در ابتدا این هوش مصنوعی را برای تعداد اندکی از کاربران ارائه کرد. حالا به‌مرور زمان دسترسی این مشخصه را برای کاربران بیشتری فراهم کرده است. با توجه به زیاد شدن کاربران اگر دسترسی برای استفاده از این اپ را پیدا نکردید، مراحل زیر را انجام دهید.
 
با استفاده از مرورگر Microsoft Edge وارد سایت bing.com/new شوید و روی گزینه‌ی Join the Waitlist کلیک کنید.
 
 
بعد از پشت سر گذاشتن تمام مراحل، یک ایمیل دریافت می‌کنید که شما در لیست قرار گرفته‌اید.
 
 
زمانی که دسترسی شما به هوش مصنوعی بینگ تایید شد، یک ایمیل جدید دریافت می‌کنید.
 

 



تگ‌ها: هوش مصنوعی هوش مصنوعی bing chatGPT بینگ
آخرین مطالب
تفاوت گارانتی و خدمات پس از فروش در طراحی سایت
تفاوت گارانتی و خدمات پس از فروش در طراحی سایت

گارانتی و خدمات پس از فروش هر دو برای مشتریان امتیازی خاص محسوب می‌شوند اما از جنبه های مختلفی با یکدیگر متفاوت هستند که فواید آن ها را متمایز می سازند.

10 چالش راه اندازی کسب و کار اینترنتی
10 چالش راه اندازی کسب و کار اینترنتی

هرچند راه اندازی کسب و کار اینترنتی جذاب به نظر می‌رسد اما مشکلاتی مانند: رقابت شدید، چالش های فنی و تأمین مالی، ممکن است مسیر کارآفرینان را دشوارتر از حد انتظار کند.

مراحل ده گانه راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی
مراحل ده گانه راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق، مستلزم برنامه‌ریزی منسجم و اجرای صحیح آن است. با تحلیل مستمر فرآیندها، می‌توان به رشد پایدار در بازار رقابتی دیجیتال دست یافت.

بهترین زبان برنامه نویسی برای وب
بهترین زبان برنامه نویسی برای وب

برای کدنویسی وب سایتی ایده‌آل، باید با توجه به نوع آن از زبان‌های برنامه نویسی مناسب برای دو بخش بک اند (کدنویسی سمت سرور) و فرانت اند (ظاهر سایت) استفاده کرد.

راهنمای جامع طراحی صفحه وب ساده
راهنمای جامع طراحی صفحه وب ساده

طراحی صفحه وب ساده، نیازمند طی کردن مراحل دقیق و توجه به جزئیات است و از تعیین هدف تا پیاده‌ سازی و بهینه سازی، هر مرحله نقش مهمی در موفقیت نهایی وب‌سایت دارد.

تکنیک های بهینه سازی سرعت وب سایت
تکنیک های بهینه سازی سرعت وب سایت

بهینه سازی سرعت وب سایت با استفاده از تکنیک های خاصی مانند: فشرده سازی حجم تصاویر و بهینه سازی کدها به منظور جذب کاربران بیشتر صورت می‌گیرد.

قالب آماده پست و استوری آموزشـی برای اینستاگرام
قالب آماده پست و استوری آموزشـی برای اینستاگرام

طراحی پست و استوری‌های حرفه‌ای، کلید موفقیت در این شبکه اجتماعی است. با استفاده از قالب‌های آماده اینستاگرام، می‌توانید بدون داشتن دانش طراحی، پست‌ها و استوری‌هایی با کیفیت بالا ایجاد کنید.

راهنمای جامع تدوین نقشه راه کسب‌وکار اینترنتی
راهنمای جامع تدوین نقشه راه کسب‌وکار اینترنتی

نقشه راه کسب و کار اینترنتی، ابزاری استراتژیک است که با تحلیل دقیق بازار، تعیین اهداف و تدوین استراتژی های مؤثر، کسب و کارها را در مسیر رشد و موفقیت هدایت می‌کند.

مشخصات و قیمت احتمالی پیکسل بادز پرو 2
مشخصات و قیمت احتمالی پیکسل بادز پرو 2

گوگل قصد دارد نسل دوم پیکسل بادز پرو را با طراحی بهبودیافته، رنگ‌های جدید و تراشه قدرتمند سری Tensor A رونمایی کند.

راهنمای گام به گام ساخت اینفوگرافیک
راهنمای گام به گام ساخت اینفوگرافیک

با گذشت زمان، اهمیت انتقال سریع اطلاعات به مخاطبان سایت ها روز‌به‌روز بیشتر می‌شود که این موضوع با کمک ایجاد طرح های اینفوگرافیک در نرم‌افزارهای طراحی، قابل‌حل خواهد بود.

نحوه ساخت پادکست معرفی محصولات سایت
نحوه ساخت پادکست معرفی محصولات سایت

ساخت پادکست از روش های مؤثر برای ارتباط با مخاطبان و معرفی محصولات سایت است. پادکست مستقیماً وارد ذهن مخاطب می شود و او را با محصولات و خدمات سایت آشنا می کند.

مانیتور جدید ردمی با کیفیت 4K و قیمت کمتر از 170 دلار
مانیتور جدید ردمی با کیفیت 4K و قیمت کمتر از 170 دلار

شیائومی بی سروصدا مانیتور جدیدی را از برند ردمی معرفی کرد. این دستگاه که A27U نام دارد، مانیتوری 27 اینچی و مقرون ‌به‌ صرفه است.

آیفون 15 پرفروش‌ترین گوشی سه‌ماهه دوم سال 2024
آیفون 15 پرفروش‌ترین گوشی سه‌ماهه دوم سال 2024

اپل دوباره صدرنشین فهرست پرفروش‌ترین گوشی‌های جهان شد و سه مدل از آیفون 15 جایگاه‌های اول تا سوم را تسخیر کردند.



استعلام قیمت