با گسترش گوشیهای هوشمند و استفاده بیشتر و بهتر افراد از اینترنت، امروزه کسبوکارهای کوچک و بزرگ نیاز دارند تا در فضای اینترنت حضور داشته باشند تا بتوانند کسبوکارشان را گسترش دهند. در همین راستا طراحی سایت به کمک همه کسبوکارها آمده است تا نیاز آنها را در ارائه بهتر خدمات و فروش بیشتر رفع کند.
همانطور که گفته شد، طراحی سایت الزامی ضروری و همچنین نیاز اولیه هر کسبوکاری خواهد بود. حالا برای داشتن سایت دو راه وجود دارد، طراحی سایت اختصاصی یا وردپرس که یکی از این دو نیازهای افراد را با توجه به فعالیتشان برطرف میکند اما این دو دقیقاً چه هستند و چه میکنند؟ تفاوت آنها با یکدیگر در چیست؟ خروجی آنها بر روی مرورگرها و موتورهای جستوجو چیست و چه مزایا و معایبی دارند که میتواند برتری یا شکست را ایجاد کند!؟
جهت مشاوره مستقیم و رایگان با برنامهنویسان و طراحان گروه وبپارسه، در خصوص طراحی سایت با شماره 09190973446 تماس بگیرید.
پاسخ این سؤالات نیاز به درک عمیق و دانش خاصی از دنیای طراحی سایت ندارد؛ چراکه وب پارسه به شما کمک میکند تا به سادهترین شکل ممکن و بهصورت کاملاً پویا، از این ابهام خارج شوید و در آخر با توجه به مزایا و معایب مطرحشده از سوی متخصصین ما، انتخابی آگاهانه را برای طراحی سایت خود داشته باشید؛ پس با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
چگونه میشود بهترین نتیجه را از طراحی سایت گرفت؟
انواع سئو و تعریف آن
گوگل ادز یا سئو؟
بهینه سازی سایت
طراحی سایت اختصاصی چیست؟
طراحی سایت اختصاصی با انواع و اقسام زبان برنامهنویسی یا همان کدنویسی دستی توسط طراح سایت با دانش و مهارت برای پروژههای مهم صورت میگیرد و هیچ اتوماسیونی در بدو کار دخالت ندارد و به طراح سایت این اجازه را میدهد که بدون دغدغه از محدودیتها، بهطور دلخواه مشتری، چه بهصورت ظاهری یا چه بهصورت فنی، امر پیادهسازی را برای هر کسبوکاری اجرا نماید.
طراحی سایت وردپرس چیست؟
طراحی سایت وردپرس از زبان برنامهنویسی php بهره میگیرد و نیاز به دانش برنامهنویسی ندارد و با کمک طراحیها و قالبهای از پیش آماده و متنباز که در دسترس تمامی افراد است، برای پروژههای کوچک صورت میگیرد و چندان مفهوم اختصاصی در آن نسبت به کد نویسی وجود ندارد.
مزایای طراحی سایت اختصاصی چیست؟
در طراحی سایت اختصاصی، شما میتوانید به هر شکل و هر روشی که مدنظر شما است، اقدام به سفارش سایت بدون غیرممکنها نمایید؛ بهطور مثال: شما سفارش طراحی سایت مبلمان میدهید و میخواهید انواع پارچههای مبلمان را با رنگها و طرحهای مختلف بر روی یک دست مبل در معرض دید مشتری قرار بدهید. این اتفاق با تکنولوژی کدنویسی قابلیت اجرا را خواهد داشت. فرضاً شما نیازمند طراحی سایت صرافی ارزهای دیجیتال هستید و میخواهید تراکنشهای بالا و کاربرانی فعال در امر خریدوفروش ارزهای دیجیتال داشته باشید، این امکان به لطف کدهای جادویی امکانپذیر است.
از دیگر مزایای بزرگ طراحی سایت اختصاصی میتوان بهسرعت لود بالای وبسایت و امکان فعالیت جدی و بی محدودیت بر روی سئو صفحات آن، نام برد. مثلاً شما سفارش طراحی سایت خبری را دارید و برای شما بسیار مهم است که سئوی تمام صفحات یا صفحات اصلی شما در وضعیت مناسبی قرار بگیرد مبحث امنیت وبسایت اختصاصی شما نیز در اینجا تضمینشده خواهد بود.
مزایای طراحی سایت اختصاصی
مزایای طراحی سایت وردپرس چیست؟
بزرگترین ویژگی طراحی سایت وردپرسی، سرعت پیادهسازی آن است، بهطوری که میتوان در کمتر از 5 روز آن را اجرا و آماده کرد؛ شما میتوانید برای امور سبکِ کسبوکارهایی با مراجعهکننده کم از این روش سایت داشته باشید؛ در طراحی سایت وردپرس شما میتوانید از قالبهای آماده مشابه بسیاری از وبسایتها، استفاده کنید و بعدها آن را گسترش بدهید، بهطوری که مدیریت آن خیلی سخت نخواهد بود و با چند کلیک میتوان چیدمان آن را تغییر داد.
شاید مهمترین مزیت طراحی سایت وردپرس، هزینه پایین آن نسبت به طراحی سایت اختصاصی باشد که دغدغه بسیاری از افراد است.
معایب طراحی سایت اختصاصی چیست؟
در طراحی سایت اختصاصی، شما باید زمان نسبت بیشتری در مقابل سایت وردپرس برای دریافت سفارشتان صبر کنید که به تبعیت از آن، هزینه بیشتری نیز باید بپردازید، چراکه تمام قسمتهای سایت باید از صفر نوشته شود. زمان طولانی برنامهنویسی و هزینه پشتیبانی از سایت میتواند برای برخی از مشاغل از معایب طراحی سایت اختصاصی باشد.
معایب طراحی سایت وردپرس چیست؟
متخصصان وردپرس هیچگاه نتوانستهاند که از سرعت لود وبسایت یا کیفیت سئوی صفحات یا شخصیسازی سایتشان دفاع محکمی داشته باشند؛ چراکه وجود ماژولهای واسطه عملاً دستورات ارسالی به سرور شما را با تأخیر چشمگیر نسبت به طراحی سایت اختصاصی انجام میدهند؛ شما برای طراحی سایت آرایشی و بهداشتی اگر بخواهید با وردپرس کار را بهپیش ببرید، با توجه به حجم محصولات و سفارشها، قطعاً به مشکل برخواهید خورد و این ماجرا نمونه بارزی از معایب سایت وردپرسی است.
آسیبپذیری زیاد، سرعتپایین، مشکلات فنی، وجود پلاگینهای زیاد، نیاز به مراقبت دائم از افزونهها، محدودکننده بودن دیگر از معایب سایتهای وردپرس است.